Wie zijn we?

Woninginrichting Stevens aan de Brunssummerstraat 23 te Schinveld staat reeds meerdere generaties bekend voor degelijkheid, kwaliteit en vertrouwen op het gebied van woon en slaapcomfort.

In onze zaak van 3000m2 vindt u een grote collectie bankstellen, woonprogramma’s, slaapkamers, bed bodems, matrassen, vloerbedekking, gordijnen en binnen zonwering. Ook zijn we gespecialiseerd in seniormeubels en hebben we een uitgebreide collectie met relaxfauteuils van modern tot klassiek.

Wij hebben een groot aantal relaxfauteuils met opstahulp op voorraad welke binnen enkele uren leverbaar zijn, en we hebben een eigen servicedienst die snel reageert mocht dat nodig zijn.

Bij Woninginrichting Stevens kunt u erop vertrouwen dat u kwaliteit koopt tegen de juiste prijs. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom.

Met vriendelijke groet,

Familie Stevens

De voordelen

1

Vakbekwame verkopers die weten waar ze over praten en u een eerlijk advies geven!

2

Een goede en snelle service voor onze klanten.

3

Wij hebben alles onder 1 dak: wij kunnen uw volledige inrichting verzorgen.

Uw voordeel is dat u maar één aanspreekpunt heeft en op onze lage prijzen krijgt u ook nog een extra korting als u door ons uw complete woonkamer, slaapkamer, woning of appartement laat inrichten!